KUARIO Gateway verbindt iedere printoplossing met het KUARIO betaalplatform

Modified on: 2024-01-04 17:12:12 +0100

KUARIO Gateway: Verbindt iedere printoplossing met het KUARIO betaalplatform

De KUARIO Gateway is de veilige verbinding tussen het KUARIO betaalplatform en printmanagementtoepassingen, waardoor de uitwisseling van informatie mogelijk is via robuuste en veilige protocollen. Als tussenpersoon tussen de toepassingen vergemakkelijkt het naadloze transacties voor gebruikers die bekend zijn in de gekoppelde toepassing, waardoor ze betalingen kunnen doen via het KUARIO-platform.

Optimalisatie van Printoplossingen:

Voor organisaties met bestaande printoplossingen kan het beheer van gebruikerstegoeden voor print-, kopieer- en scan-services complex zijn. KUARIO Gateway-services vereenvoudigen dit proces. Gebruikers kunnen hun KUARIO-app gebruiken om te betalen voor printdiensten, waarbij de KUARIO Gateway een veilige verbinding tot stand brengt tussen de printoplossing van de organisatie en het KUARIO-cloudplatform.

Gebruikerservaring:

1. Opvragen van Krediet:
    Wanneer gebruikers inloggen bij een multifunctionele printer (MFP), wordt hun krediet opgevraagd vanuit hun KUARIO-account, waardoor een soepele en veilige betalingsprocedure wordt gegarandeerd.

2. Transactie Monitoring:
    Gebruikers kunnen eenvoudig hun transactieoverzicht bekijken in de KUARIO-app, wat transparantie en controle biedt over hun financiële activiteiten.

Financiële Administratie:

KUARIO neemt de verantwoordelijkheid op zich voor financiële administratieve taken en keert betalingen uit aan de betrokken belanghebbenden. Dit mobiele microbetalingsplatform strekt zich uit tot verder dan printen en omvat diverse facilitaire diensten zoals automaten, catering, wassen, drogen en meer. KUARIO beheert op efficiënte wijze gebruikerskrediet, houdt transacties bij en zorgt ervoor dat het werkelijke omzetbedrag dat in de organisatie is uitgegeven, tijdig wordt uitbetaald.

Beheerde betaaloplossing:

Met KUARIO Gateway kunnen organisaties overgaan van een eigen beheerde betaaloplossing voor printen naar een beheerde betaaloplossing. Deze uitbreiding maakt de introductie van aanvullende betaalde diensten voor gebruikers mogelijk, waardoor een geïntegreerde portemonnee-ervaring ontstaat. Nu kan één portemonnee naadloos een scala aan facilitaire diensten verwerken, waardoor betalingsprocessen worden gestroomlijnd voor zowel organisaties als gebruikers.

Samengevat biedt KUARIO Gateway organisaties de mogelijkheid om hun betaaloplossingen te verbeteren, met een veilig en veelzijdig platform dat niet alleen de financiële administratie vereenvoudigt, maar ook het scala aan diensten dat aan gebruikers wordt aangeboden, uitbreidt via een geïntegreerde betaalervaring.