U kunt zich op ieder gewenst moment afmelden voor Snel en Simpel Betalen.

Afmelden kunt u doen door een e-mail te sturen naar support@snelensimpelbetalen.nl, vanaf het e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd (dit e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam).

Vermeld in de onderwerpregel: "Afmelding SSB".

In de e-mail zien wij graag de volgende gegevens terug:

- uw SSB accountnummer (deze vindt u na inloggen op de webportal www.snelensimpelbetalen.nl).

- het e-mailadres waarmee u zich geregistreerd heeft voor Snel en Simpel Betalen.

- de organisatie waarbij u Snel en Simpel Betalen gebruikt.

Na het versturen van de afmelding, worden uw gegevens uit de database verwijderd en de papieren gegevens vernietigd, met inachtneming van de wettelijke termijnen.

Uw resterende tegoed wordt twee maanden na de afmelding (= storneringstermijn) op uw bankrekening teruggestort.