Zodra u een stornering doet van een of meerdere incasso's, wordt uw account automatisch geblokkeerd. U kunt uw sticker/pas dan niet meer gebruiken voor betalingen aan de kassa.

Om uw account te laten deblokkeren, kunt u een e-mail sturen naar support@snelensimpelbetalen.nl vanaf het e-mail adres waarmee u zich heeft geregistreerd (= tevens uw gebruikersnaam).

Vermeld in de onderwerpregel: "Deblokkeren SSB".

In de e-mail zien wij graag de volgende gegevens terug:

- uw SSB accountnummer (deze vindt u na inloggen op de webportal www.snelensimpelbetalen.nl onder het kopje "Transactieoverzicht");

- het e-mailadres waarmee u zich geregistreerd heeft voor Snel en Simpel Betalen;

- de oorzaak van de blokkade;

- de organisatie waarbij u Snel en Simpel Betalen gebruikt.