Wat is een KUARIO lidmaatschap?

Modified on: 2023-12-11 22:09:09 +0100

Een KUARIO-lidmaatschap biedt gebruikers financiële voordelen bij het gebruik van de cloudgebaseerde dienst KUARIO. Met deze service kunnen betalingen voor diverse zelfbedieningsmachines eenvoudig worden uitgevoerd via je mobiele telefoon. KUARIO ondersteunt betalingen voor automaten, printers, wasmachines, drogers, koffiemachines, kluisjes, EV-oplaadpunten, en meer¹⁴. Diverse betaalmethoden, zoals Visa, Mastercard, PayPal, evenals lokale opties zoals iDEAL, Mr. Cash en Sofort, kunnen worden gebruikt.

Het KUARIO-lidmaatschap opent de deur naar verschillende gebruikersgroepen, opgezet door verkopers die KUARIO integreren. Deze groepen bieden leden kortingen of gratis diensten. Bijvoorbeeld, als personeelslid van een universiteitsbibliotheek die KUARIO gebruikt, kun je mogelijk profiteren van kosteloze print-, kopieer- en scandiensten. Lidmaatschap verkrijgen is eenvoudig: accepteer een uitnodiging per e-mail of in de app van de verkoper. Door lid te worden, ga je akkoord met het delen van bepaalde persoonlijke gegevens met de verkoper, volgens de AVG.

Een KUARIO-lidmaatschap is specifiek geldig op de locatie waar het is gecreëerd. Als je het lidmaatschap op meerdere locaties wilt gebruiken, moet je deelnemen aan een lidmaatschap dat is aangemaakt op de overkoepelende site van die locaties.