Hoe kan je een KUARIO lidmaatschap uitnodiging accepteren?

Modified on: 2024-02-18 08:58:37 +0100

Een lidmaatschap, ook wel gebruikersgroep genoemd, biedt verschillende voordelen aan uitgenodigde gebruikers na acceptatie (aanvaarding) van de uitnodiging voor het lidmaatschap. Acceptatie houdt in dat je akkoord gaat met de voorwaarden die aan het lidmaatschap verbonden zijn.

Acceptatie via E-mail:

1) Open E-mail:

Open jouw e-mailinbox.

2) Correspondentie tussen E-mail en KUARIO-account:

Als jouw e-mailadres overeenkomt met jouw KUARIO-account:

Klik op de link met het label "hier" in de e-mail.

Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van jouw KUARIO-account.

Log in op jouw KUARIO-account.

Jouw lidmaatschap wordt succesvol gekoppeld aan uw account.

Als jouw e-mailadres niet overeenkomt met uw KUARIO-account:

Open de KUARIO-app op jouw apparaat.

Selecteer de optie "Scan QR-code".

Scan de QR-code die je per e-mail hebt ontvangen.

Jouw lidmaatschap wordt succesvol gekoppeld aan jouw account.

Acceptatie via KUARIO-app:

Zorg ervoor dat je de KUARIO-app hebt geïnstalleerd en een geregistreerd KUARIO-account hebt. Bij ontvangst van een lidmaatschapsuitnodiging verschijnt er een envelop icoon rechtsboven in de app naast het tandwiel icoon.

1) Toegang tot Lidmaatschapsuitnodiging:

Tik op het enveloppictogram om de uitnodiging te bekijken.

2) Open Lidmaatschapsmenu:

Selecteer de uitnodiging om het lidmaatschapsmenu te openen.

3) Bevestiging:

Klik op de pijl achter het lidmaatschap.

Bekijk en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Klik op "Bevestigen" om de uitnodiging te accepteren en het lidmaatschap te activeren.

Jouw lidmaatschap is succesvol gekoppeld aan jouw account, waardoor je kunt profiteren van de bijbehorende voordelen.