Hoe kan je met KUARIO een kaart aan jouw account koppelen en ermee betalen?

Modified on: 2023-12-29 08:44:43 +0100

KUARIO is een dienst waarmee je elke kaart met een chip erin kunt gebruiken om dingen te betalen. Deze kaarten worden RFID-kaarten genoemd en kunnen worden gelezen door een apparaat dat een RFID-lezer wordt genoemd. Het kan zijn dat je al een aantal RFID-kaarten hebt, zoals je campuskaart, je OV-kaart of je bedrijfskaart.

Je kunt elke RFID-kaart aan jouw KUARIO-account koppelen en deze als betaalmethode gebruiken. Dit betekent dat je met elke kaart die je hebt, kunt betalen en dat je geen contant geld of een creditcard op zak hoeft te hebben. Wanneer je een kaart aan jouw account koppelt, kun je deze op sommige plaatsen ook gebruiken om jezelf te identificeren. Met je campuskaart kun je bijvoorbeeld naar de bibliotheek of de kantine.

Een kaart aan jouw account koppelen is eenvoudig. Je hoeft het alleen maar te scannen op een plaats waar je KUARIO kunt gebruiken om iets te betalen. Deze plaatsen worden KUARIO-winkels genoemd en sommige hebben een display waarop u informatie en instructies kunt zien. Een multifunctionele printer, een verkoopautomaat of een koffiezetapparaat kan bijvoorbeeld een KUARIO-verkooppunt zijn. KUARIO-verkooppunten die kaarten kunnen koppelen zijn de KUARIO MFP Kiosk-app, indien uitgerust met een RFID-kaartlezer, of de KUARIO Link Terminal.

Je kunt zoveel kaarten als u wilt aan jouw account koppelen en deze beheren vanuit uw KUARIO-app. Je kunt ze een naam geven, ze verwijderen of ze blokkeren als ze verloren raken of worden gestolen.

Soms kan iemand anders voor jouw een kaart aan jouw account koppelen. Dit kan gebeuren als ze bepaalde gegevens over de kaarten en de gebruikers hebben in een bestand dat een CSV-bestand wordt genoemd. Zij kunnen dit bestand importeren in de KUARIO-manager en je een e-mail sturen met instructies over hoe je jouw kaart kunt activeren/ koppelen. Je hoeft het niet bij een KUARIO-verkooppunt stopcontact te scannen.

KUARIO maakt betalen gemakkelijk en handig. Je kunt elke kaart aan jouw account koppelen en deze overal gebruiken bij de KUARIO-winkel waar je het KUARIO-logo ziet.