Hoe kan ik een ontvangstbewijs krijgen van mijn KUARIO-aankoop?

Modified on: 2024-02-13 15:50:13 +0100

Je kunt een elektronisch ontvangstbewijs ontvangen voor al je aankopen via het KUARIO-platform. Bekijk het transactieoverzicht en selecteer specifieke transacties om een gedetailleerd elektronisch ontvangstbewijs te genereren. Deze functionaliteit is beschikbaar via zowel de KUARIO-app als het KUARIO-gebruikersportaal. Nadat je de gewenste transactie hebt gevonden, kun je ervoor kiezen om het elektronische ontvangstbewijs naar je geregistreerde e-mailadres te laten verzenden door simpelweg naar beneden te scrollen en de juiste optie te selecteren. Zo is het eenvoudig om bewijs te verkrijgen van jouw aankopen via KUARIO.