Hoe je tegoed deelt met een Gedeelde Wallet op KUARIO

Modified on: 2024-09-23 15:06:31 +0200

Tegoed delen met anderen via een gedeelde wallet op KUARIO is een fluitje van een cent. Deze handleiding loodst je door het proces van het aanmaken van een gedeelde wallet en het delen van tegoed met de personen van jouw keuze.

Let op: Zorg ervoor dat je ingelogd bent op je KUARIO-account via de webpagina of de app voordat je begint.

1. Log in op je Account:

- Open de KUARIO-app of bezoek de website.

- Gebruik je accountgegevens om in te loggen.

2. Selecteer de functie "Delen":

- Eenmaal ingelogd, zie je het hoofdscherm.

- Klik op de knop "Delen" om toegang te krijgen tot de functie voor het delen van tegoed.

3. Specificeer het Bedrag:

- Geef het bedrag in dat je wilt delen.

4. Kies of Maak een Gedeelde Wallet:

a. Kies een Bestaande Gedeelde Wallet:

- Als je al een gedeelde Wallet hebt, wordt deze weergegeven.

- Selecteer de gedeelde Wallet die je voor deze transactie wilt gebruiken.

b. Maak een Nieuwe Gedeelde Wallet aan:

- Als je nog geen gedeelde wallet hebt:

- Klik op "+ gedeelde wallet aanmaken".

- Volg de instructies om een nieuwe gedeelde wallet op te zetten:

- Geef de gedeelde wallet een naam.

- Definieer het bedrag dat je wilt delen.

- Nodig de personen uit met wie je wilt delen.

- Klik op "Verzenden" om het proces af te ronden.

5. Controleer en bevestig:

- Dubbelcheck de details van je gekozen/gemaakte gedeelde wallet.

- Ben je tevreden? Klik op de "Delen" knop.

6. Transactie Voltooid:

- Na bevestiging wordt het ingegeven tegoed bijgevoegd aan de gekozen/gemaakte gedeelde wallet.

- De personen die je hebt uitgenodigd, kunnen nu gebruikmaken van dit gedeelde bedrag.

Door deze stappen te volgen, wordt het delen van tegoed via een gedeelde wallet op KUARIO een moeiteloos proces.