Hoe maak je een KUARIO account?

Modified on: 2024-02-06 16:30:20 +0100

Je kunt eenvoudig je persoonlijke KUARIO-account instellen, het is net als je bankrekening.

Dit kun je doen via de website of via de KUARIO app op je smartphone of tablet.

Via de website:

1)    Ga naar https://login.kuario.com

2)    eld je aan met je Google-, Microsoft-, Facebook-, Apple ID- of organisatie account (let op het wachtwoord van deze accounts is vereist). Of selecteer "Registreer nieuw account" met je persoonlijke e-mail en wachtwoord.

Of selecteer 'registreer nieuw account' met je persoonlijke e-mail en wachtwoord.

Bij het instellen van je account via e-mail en wachtwoord, wordt er een e-mailbevestiging verzonden die je moet bevestigen. Controleer alsjeblieft je spamfolder als dit langer duurt dan 1 minuut.

Je bent ingelogd op je KUARIO-account.

Gefeliciteerd, je hebt succesvol je KUARIO-account aangemaakt.

Via smartphone:

1)    Download de KUARIO-app vanuit je favoriete app store Google Play Store of iOS Store, scan de QR code hieronder

Of zoek direct naar KUARIO in je app store en zoek op "KUARIO"

2)    Meld je aan met je Google-, Microsoft-, Facebook-, Apple ID- of organisatie account (let op het wachtwoord van deze accounts is vereist).

Of selecteer "Registreer nieuw account" met je persoonlijke e-mail en wachtwoord.

Bij het instellen van je account via e-mail en wachtwoord, wordt er een e-mailbevestiging verzonden die je moet bevestigen. Controleer alsjeblieft je spamfolder als dit langer duurt dan 1 minuut.

Je bent ingelogd op je KUARIO-account.

Gefeliciteerd, je hebt succesvol je KUARIO-account aangemaakt.