Welke betalingsmethoden zijn beschikbaar om je saldo aan te vullen?

Modified on: 2023-12-29 09:14:41 +0100

De huidige ondersteunde betaalmethoden om je saldo aan te vullen (op te waarderen) in KUARIO zijn afhankelijk van de locatie van de gebruiker en de instelling die KUARIO gebruikt. Deze betaalmethoden omvatten een mix van wereldwijd geaccepteerde opties en land-specifieke opties, waardoor gebruikers verschillende keuzes hebben om hun tegoed in KUARIO op te waarderen. Hieronder tref je een overzicht aan:

• Apple Pay
  • Bancontact (BE)
  • Google Pay
  • GiroPay (DE)
  • iDEAL (NL)
  • Mastercard
  • MobilePay
  • PayPal
  • Sepa Direct
  • Sofort (DE)
  • Visa