Wat is een KUARIO account?

Modified on: 2023-12-29 09:27:26 +0100

Een KUARIO-account is een digitale portemonnee waarmee je jezelf kunt identificeren en veilig online kunt betalen. Je kunt een KUARIO-account aanmaken met je e-mail, wachtwoord of sociaal media-account. KUARIO respecteert je privacy en verzamelt of bewaart geen persoonlijke gegevens. Wanneer je je aanmeldt voor een KUARIO-account, krijg je ook een persoonlijke portemonnee waarmee je geld kunt opslaan en uitgeven. Je kunt ook een RFID-badge aan je KUARIO-account koppelen en deze gebruiken als identiteitskaart.

Je kunt een KUARIO-account online aanmaken op https://login.kuario.com of door de gratis KUARIO-app te downloaden uit de IOS- of Google-store. Met de KUARIO-app kun je je smartphone of tablet gebruiken om QR-codes te scannen en jezelf te identificeren met Face ID, biometrie, wachtwoord of andere beveiligingsopties. Je kunt ook tweestapsverificatie (2FA) inschakelen voor extra beveiliging bij betalingen.